Ons bier

Wij brengen op dit moment de volgende bieren op de markt:


De brouwerij

Momenteel wordt ons bier in grotere hoeveelheden gebrouwen bij De Noord-Hollandse Bierbrouwerij in Uitgeest en brouwerij De Schans in Uithoorn.

Kees en Roswitha Schouten vormen de kern van de Noord-Hollandse Bierbrouwerij. Vanaf 2001 wordt al zelf bier gebrouwen. De brouwerij beschikt over een moderne, geautomatiseerde brouwinstallatie met brouwketels van 500 en 1000 liter. De Noord-Hollandse Bierbrouwerij brouwt voornamelijk in opdracht. Met de slogan: De smaak van Noord-Holland zijn er al vele mooie bieren op de installatie gebrouwen.

Voor het brouwen in de ketels van de Noord-Hollandse Bierbrouwerij maken wij gebruik van de diensten en de ervaring van Edwin de Redelijkheid van de firma brewEd. Edwin heeft met het brouwen van zijn BE+ER bieren landelijke bekendheid verkregen.

De Noord-Hollandse Bierbrouwerij, Lagendijk 7A, 1911 MT Uitgeest, www.dnhbb.nl
e-mailadres: info@dnhbb.nl tel: 06 - 45658051


DNHBB logoDe Schans is een kleine ambachtelijke brouwerij en destilleerderij met een brouwcapaciteit waarmee batchgewijs 200 liter bier kan worden geproduceerd.
De Schans is ook al jaren actief met brouwen en destilleren. Na het overlijden van brouwmeester/eigenaar Guus Roijen heeft zijn partner Jet de leiding overgenomen en wordt er door brouwmeester Erik van Dordrecht volop gedestilleerd en gebrouwen. De brouwerij is uitgebreid met een eigen proeflokaal inclusief tuinterras.

Bierbrouwerij en Destilleerderij De Schans, Schans 21, 1421 BA Uithoorn, www.schansbier.nl
e-mailadres: info@schansbier.nl tel: 0297 - 522 106


Installatie De Schans